“In een paar sessies veel geleerd over mijzelf, al dacht ik van te voren dat ik mijzelf al wel kende. Suzanne weet de ‘juiste’ punten aan te stippen en er praktische handvatten voor aan te reiken. Een vrouw die in haar werk echt in haar kracht staat en dat kan overbrengen.” (vrouw 32 jaar)

****

“Het aanraken heeft mij bewuster van mijzelf gemaakt. Prikkels van buitenaf kwamen bij mij altijd hard binnen. Door de haptotherapie is het makkelijker voor mij geworden om eerst bij mijzelf naar binnen te voelen. Ik kan beter mijn grenzen voelen en ik ben aan het oefenen met ‘nee’ zeggen, dat is echt nieuw voor mij. Het is alsof ik zelf weer aan het stuur ben. ” (vrouw 36 jaar)

****

“Tijdens de intake voelde ik mij direct op mijn gemak bij haar. Suzanne heeft mij geleerd weer naar mijn lichaam en gevoel te luisteren. Nu kan ik zeggen dat ik weer weet wie ik ben en wat ik waard ben. Ik heb vertrouwen in mijzelf en heb daarmee een sterkere persoonlijkheid ontwikkeld. Ik heb Suzanne leren kennen als een warme, betrouwbare en professionele therapeute. Ik ben haar enorm dankbaar voor de behandelingen en het luisteren.” (vrouw, 53 jaar)

****

Vanwege mijn burn-out en omdat ik een echte denker ben, zocht ik naar een manier om meer in contact te zijn met mijn lijf. Ik had het idee dat ik met haptotherapie hieraan kon werken, maar vond de stap ontzettend spannend. Doordat Suzanne eerst een vrijblijvend gesprek met me hield, kreeg ik de kans om te voelen of ik me op mij gemak voelde. Dat was zeker het geval. Suzanne is een heel open, rustig en prettig persoon. Ze luistert goed en ging daardoor echt in op waarmee ik aan de slag wilde. Zij werkt heel professioneel en met verschillende, afwisselende oefeningen. De behandeling was heel effectief. Ik vond het vooral heel mooi en leerzaam om te ervaren dat ik bij het luisteren naar mijn lijf in de oefeningen bij Suzanne, de parallel zag met hoe ik in het dagelijks leven reageer op situaties. Die bewustwording heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn patronen. Vervolgens kon ik op zoek gaan naar hoe deze te doorbreken. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet.” (vrouw, 40 jaar)

****

“Eind vorig jaar bij Suzanne terecht gekomen. Ik zocht hulp omdat ik vastliep in onder andere mijn werk. Ik merkte dat ik mijlenver was bij mijn gevoel en het lukte me ook niet meer goed te praten erover. Ik had nog geen ervaring met haptonomie, maar ben erg blij dat ik de stap heb gezet op deze manier weer meer bij mijn gevoel te komen. Suzanne had heel snel plek en dat was fijn, ze was direct al heel aardig en geruststellen aan de telefoon. Suzanne neemt de tijd en luister aandachtig, ze stelt je echt op je gemak. Daarnaast legt ze goed uit wat de bedoeling is tijdens oefeningen en is er veel ruimte voor wat er speelt en volgt ze heel erg waar je zit. Ze heeft mij stap voor stap geholpen weer dichter bij mijn gevoel te komen en ook oefeningen geleerd die ik nu nog vaak toepas. Ik vind Suzanne heel deskundig en betrokken. Kortom als je op zoek bent naar een fijne haptonoom ik raad haar zeker aan!” (vrouw, 32 jaar)