“Haptotherapie was voor mij nieuw, maar is nu geworden tot een positieve ervaring. Mede door de professionaliteit en mildheid van Suzanne, is er ook ruimte gekomen om dichter bij mijzelf te blijven. Zo wordt het maken van keuzes makkelijker.” (vrouw, 32 jaar)

***

“Toen ik bij Suzanne binnenliep wist ik dat ik fysiek een hart had, maar hoe ik ermee moest voelen was een raadsel voor mij na alle pijn, verdriet en opgekropte gevoelens. Suzanne heeft me geholpen om mijn hart weer te gebruiken en destructieve gedachtes om te zetten in constructieve! Dank je wel!” (vrouw, 25 jaar)

***

“Voelen in de diepte wie je bent, wat je beweegt wordt versterkt door voelen wat aanraking met je doet. De aanraking van de huid laat zich vertalen in aanraking van je zijn, wie je bent. Suzanne raakte me, raakte me aan en vertaalde wie ik ben.” (man, 60 jaar)

***

Ik heb bij jou leren luisteren naar mijn gevoel. Geleerd dat ik ernaar mag luisteren, dat ik grenzen heb (en waar die dan liggen) en dat ik die mag bewaken. Dat ik mag gaan voor dingen waar ik van opknap en dat ik dingen die niet goed voor me zijn achter me kan laten. Ik heb geleerd wat het verschil is tussen gedachten en gevoel, en hoe die twee elkaar kunnen beïnvloeden. Ik herken nu beter het verschil en dit helpt me enorm. Het is makkelijker mijn gedachten en de veroordelende stem in mijn hoofd te accepteren. En vervolgens mijn gevoel te herkennen en hiernaar te luisteren en handelen. Ik heb meer zelfvertrouwen en maak makkelijker beslissingen, weet beter wat ik wil. Ik ken mezelf beter, herken mijn valkuilen en patronen eerder. Het is nu makkelijker om kleine en grote beslissingen te maken, dingen lijken helderder. Ik kan eerlijker zijn naar mezelf en naar anderen.” (vrouw, 35 jaar)

Menu