***

Het voelde meteen fijn toen ik bij Suzanne binnen stapte. Dit komt door haar oprechte, open houding. Ze straalt rust uit en de rust is ook aanwezig in haar praktijk. Een ruimte gelegen aan het bos, een fantastisch plekje om tot je zelf te komen en naar binnen te keren; heerlijk! Echt even ontspannen. Voelt elke keer als een feestje om m’n therapeute te bezoeken. Iedere sessie mooie nieuwe inzichten. Ik vind het fijn dat Suzanne tijdens de sessies benoemd wat ze ziet en mij een spiegel voor houd. Heel blij met de reis die wij maken. Dat ik door middel van haptonomie bij m’n gevoelswereld kom en aandacht heb voor mijn lichaam. Mijzelf steeds beter leer kennen en vanuit daar keuzes maak die bij mij passen. Mooi mens Suzanne, als therapeute professioneel. Goed in haar vak! Komt gauw tot de kern. Stelt goeie vragen. Ze is enthousiast en vrolijk. Fijn hoe Suzanne ‘rollenspel’ oefeningen en oefeningen op de bank afwisselt. Ik raad iedereen aan om haptotherapie te volgen en dit bij Suzanne te doen. ” (review van een vrouwelijke cliënt)

“Haptotherapie was voor mij nieuw, maar is nu geworden tot een positieve ervaring. Mede door de professionaliteit en mildheid van Suzanne, is er ook ruimte gekomen om dichter bij mijzelf te blijven. Zo wordt het maken van keuzes makkelijker.” (vrouw, 32 jaar)

***

Toen ik bij Suzanne binnenliep wist ik dat ik fysiek een hart had, maar hoe ik ermee moest voelen was een raadsel voor mij na alle pijn, verdriet en opgekropte gevoelens. Suzanne heeft me geholpen om mijn hart weer te gebruiken en destructieve gedachtes om te zetten in constructieve! Dank je wel!” (vrouw, 25 jaar)

***

“Voelen in de diepte wie je bent, wat je beweegt wordt versterkt door voelen wat aanraking met je doet. De aanraking van de huid laat zich vertalen in aanraking van je zijn, wie je bent. Suzanne raakte me, raakte me aan en vertaalde wie ik ben.” (man, 60 jaar)

***